Reforma cuina a
Sant Just Desvern

Per a aquesta reforma d'una cuina en una casa situada a Sant Just Desvern, Barcelona, el nostre client ens va demanar una distribució el més còmoda i pràctica possible, amb amplis calaixos gaveters i altres accessoris col·locats segons les seves necessitats: en conjunt, una cuina molt completa.

El projecte de reforma

Per a aquest projecte de reforma es va escollir un model de moble de cuina combinant colors blanc lluent i gris mate, amb una porta totalment llisa i un tirador allargat que ocupa pràcticament tot l'ample de la porta. Per als damunters es va utilitzar un Silestone de color blanc i per a contrastar, el revestiment de parets entre mobles amb color negre. Per als electrodomèstics, l'acabat d'acer inoxidable.

 

Detall electrodomèstics en columnas
Detall electrodomèstics en columnas

 

Les generoses mides de l’espai  ens  varen permetre fer una distribució perimetral de columnes i una illa central. En aquest perímetre es va optar per col·locar forn, microones, i cafetera en columna per l'evident comoditat a l'hora de treballar, i alhora crear una zona annexa d’ espai d’emmagatzematge. Al fons podem veure la nevera americana i una columna de neteja.

Al centre de la cuina, una illa que a més a més d’ampli espai de treball, uneix òpticament tot l’espai. Una gran taula de treball amb una aigüera annexa de Blanco, galleda de brossa de superfície i una aixeta d’osmosi. La zona en voladís ens permet esmorzar o fer un mos sense desplaçar-nos al menjador. Per completar el conjunt unes lluminàries  de Vibia i uns tamborets model Onda d’Stua, veure aquí.

 

Detall de zona illa i cocció
Detall de zona illa i cocció

 

La campana escollida es un model  de Gutmann de gran potència d'aspiració i eficàcia més que provada d'un dels millors fabricants d'extracció actuals.

A la zona de cocció es van allotjar diversos elements modulars els quals ens donen la possibilitat de poder cuinar amb inducció, barbacoa, gas i Teppan Yaki (tot de Neff electrodomèstics) amb calaixos gaveters situats sota perquè sigui ràpid l'accés a paelles i altres estris que puguem necessitar mentre cuinem.

En la paret esquerra de l'entrada, es va decidir col·locar una columna de rebost i el frigorífic americà de Liebherr, de nou afegir que la generositat de l'espai ens va permetre diferenciar molt clarament les diferents zones.

Per a la zona office-menjador,  tot i estar en una sala annexa, es va decidir donar continuïtat amb els tractaments (paviment i pintura)  i  colors utilitzats a la cuina, col·locant una taula blanca amb estructura d’alumini color plata i unes cadires d'estructura realitzada en vareta d'acer i el seient-respatller també en blanc.

 

Zona office menjador
Zona office menjador

 

La taula es va situar just sota la finestra per aprofitar al màxim la llum natural i com no, gaudir de les vistes. Com a complement es va triar una lampara d'acabat semi-transparent que resulta molt lleugera visualment i així poder dotar de sensació d'amplitud a l'espai.

Les parets, tant de la cuina com de l’office es varen pintar amb un estuc en fred color clar, combinat amb laca gris fosc.


Esperem que us hagi agradat el projecte, no dubteu a deixar-nos els vostres comentaris. Per a més informació sobre els nostres treballs visiti reformes integrals a Barcelona.

Sol·licitar pressupost de reforma -

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada