Reforma local comercial a
Pl. Gala Placidia, Barcelona

Per a la reforma integral d'aquest local comercial situat a Barcelona, convertit en oficina a peu de carrer, el nostre client ens va demanar una distribució d'espais amplis que permetessin un moviment còmode a les persones així com lleugeresa visual referida a l'entorn de treball.

Distribució del local:

Se'ns requeria dissenyar una àrea de treball compartida per al personal, així com una zona per a reunions amb clients, tot això sense perdre la sensació d'espai buscada. Es va decidir tancar aquest espai amb una caixa de vidre aconseguint així no tancar visualment l'espai i permetre que entrés la llum natural a tot el local amb els avantatges que això suposa.

 

Reforma local comercial-oficina
Reforma local comercial-oficina

 

El nostre client va voler posar a la sala principal del local i a la vista dels visitants una cuina en un color cridaner que fes tant la funció de coffee-break per part del personal de l'empresa com per convidar als clients, mantenint en tot moment el contacte visual i la proximitat entre les persones.

L'única sala  en un plànol apart i separada, és la del despatx de direcció situat en un pis superior connectat per una escala de cargol.

 

Colors escollits:

Reforma local a Barcelona - Sala de reunions

La sala principal va ser pintada en un color gris mitjà, escollit per la seva elegància i atemporalitat. Per al paviment es va escollir una ceràmica d'un to marró en acabat pedra, per la seva calidesa, funcionalitat i fàcil neteja.

Per a més informació sobre els nostres treballs visiti reformes integrals a Barcelona.


Esperem us hagi agradat l'article, si tens un local per reformar i desitges que et fem un pressupost orientatiu, ens el pots demanar a través del següent enllaç.

Sol·licitar pressupost de reforma -

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada