Reforma de cuina
a Sarrià, Barcelona

En aquest apartament situat en el casc antic del barri de Sarrià, a Barcelona, hem realitzat la reforma d'una cuina de planta gairebé quadrada, però amb una galeria al fons, que només ens permetia distribuir el mobiliari en cadascun dels costats. Per això, s'ha col·locat la zona de cocció en una banda i s'ha aprofitat la zona d'aigües per trencar el paral·lelisme i crear una petita península que ens permet disposar d'una zona de treball i al mateix temps una barra per menjar; espai integrat, però independent visualment de la zona de cuina.

Vista general reforma cuina Sarrià, Barcelona
Vista general reforma cuina Sarrià

El material utilitzat per al moble és un laminat de color blanc amb tirador de tipus ungler d'alumini: s'ha escollit d'aquest tipus, precisament per evitar tiradors que sobresurtin de la línia dels mobles.

El damunter escollit és de Silestone en color blanc, el qual ens ofereix gran sensació d'amplitud juntament amb el moble. Com a contrast, el paviment acabat fusta fosca que trenca el blanc i ens proporciona calidesa. Detalls com la il·luminació sota sòcol, a la zona de cocció, donen la sensació de separar encara més, el mobiliari del paviment.

Zona de cocció:

La zona de cocció s'ha equipat amb mobles de calaixos i gaveters ja que aquests, són realment pràctics per l'emmagatzematge de bateries de cuina i paelles; deixant, a la seva dreta, una àmplia superfície de treball. A continuació el frigorífic i la columna de forn i microones, situats en alt, per a més comoditat i finalment un moble columna per amagar la caldera i aprofitar com a rebost l'espai restant.

 Zona cocció cuina Sarrià, Barcelona
Zona cocció i columnes

Zona aigüera:

A la zona contrària, trobem l'aigüera col.locada sota damunter, perfecta per evitar juntes i facilitar la neteja. En aquest cas, també la posem en un costat, per oferir a la seva esquerra una àmplia zona de treball.

A continuació es sitúa una península, en la qual el damunter vola per crear una petita barra per a esmorçars, il·luminada per dos llums que la propietària va trobar i va adquirir en una botiga a Barcelona.

Zona aigüera cuina Sarrià, Barcelona
Zona aigüera i peninsula

La col·laboració amb la nostra clienta, ha estat molt satisfactòria i li desitgem que gaudeixi de la seva nova cuina durant molts anys.

Barra per esmorzars cuina Sarrià
Barra per esmorzars

Esperem us hagi agradat l'article, si desitges demanar-nos un pressupost personalitzat, pots fer-ho utilitzant el següent formulari.

Sol·licitar pressupost de reforma -