Reforma d'habitatge
en edifici d'obra vista
a Sarrià, Barcelona

 

En aquesta vivenda s’ha realitzat una reforma complerta, amb un nou projecte de distribució, adaptàndala a les necesitats dels seus ocupants, una familia amb dos fills.

Una de les fites del projecte, era disposar d’un gran espai obert, amb la cuina integrada amb la zona d’estar i el menjador i una zona de nit amb els dormitoris i una suite amb un ampli espai de bany. Per aixó es van endorrocar tots els envans i es va crear la nova distribcució adaptàn-se a les entrades de llum existents.

Es va tenir en compte un espai polivalent com a sala de televisió convertible en improvisat dormitori de convidats i un despatx, ambdos poden integrarse al espai de l’estar gràcies a les àmplies portes corredisses.

 

Espai sala d’estar menjador i cuina

Espacio salón comedor y cocina  

Només entrar a la vivenda, un petit rebedor i a continuació, un gran espai format per la cuina, el menjador i la sala d’estar amb vistes a la terrassa.

  Vista cocina desde la isla  

El mobiliari del rebedor i el de la cuina tenen el color blanc com a protagonista.

  Cocina en color blanco (BM)  

A la zona de cocció detaca la campana integrada de sostre i la continuación del damunter de Silestone que es converteix en taula, amb una luminaria daurada per a crear un ambient més càlid quan la resta de llums están apagades.

  Zona comedor junto a isla  

El menjador i la sala d’estar están completament integrats en l’espai.

Comedor  

La sala d’estar disposa d’una xemeneia de gas, instal.lada a la amplia pared blanca que fà les funcions de pantalla per a un projector.

 

 

 

Detall del tancament exterior, totalment escamotejable

 

 

 

Dormitori Suite  

 

El mobiliari, fet a mida a tota la vivienda, es un acabat en DM lacat blanc.

 

Bany Suite  

 

El bany continua amb la mateixa línea de materials i colors, el damunter es de fusta de Roure Natural, els sanitaris blancs i les aixetes color negre.

Darrera de la banyera hi ha un tancament metàl.lic negre amb vidre transparent, amb la imatge d’un jardí. L’espai de la dutxa te uns nintxols fets a mida.

 

Dormitoris

 

Mobiliari fet a mida amb tibador integrat, acabat en Dm lacat blanc.

  Dormitorio 2 (BM)  

Detalls de la il.luminació integrada al mobiliari, part inferior del llit i capçal.

 

Banys

El paviment de parquet unifica tota la vivienda, inclosos els banys.

Baño principal (BM) 

  Bany 2 (BM)

Continua la línea de sanitaris blancs i les aixetes de color negre.

 

Despatx

A continuació de la sala d’estar i darrera una porta corredissa, entrem al despatx que continua amb la línea del color blanc i la fusta de roure natural.

 


Esperem us hagi agradat la distribució i el disseny d’aquesta reforma integral d’un pis, si desitges sol·licitar un pressupost per a saber preus de la teva reforma, pots fer-lo a través del següent enllaç.

Sol·licitar pressupost de reforma –